Магнитни Микрослушалки Промоционален Комплект 12бр. MEGA PACK, който съдържа по един комплект от Всички познати Модели магнитни микрослушалки на пазара в комплекта е включен и специален гумен магнитен стик за вадене.

Ние от екипа на qko.bg затова решихме да съберем в един пакет всички най-добри и доказани през годините модели магнитни слушалки и приспособления за вадене, като направим най-добрия на пазара комплект магнитни микро слушалки за вас: MEGA PACK

Разпечатване на магнитни микрослушалки MEGA PACK from Dimitar Borisov on Vimeo.

КАКВО ВКЛЮЧВА:

 • 2бр. сребристи магнитни микрослушалки топченца
 • 2бр. златисти магнитни микрослушалки топченца
 • 2бр. Loud sond магнитни микрослушалки.
 • 2бр. SUPER MINI магнитни микрослушалки.
 • 2бр. стандартни магнитни микрослушалки
 • 2бр. SUPER MINI micro магнитни микрослушалки
 • 1бр Гумен магнитен стик за вадене

Кликнете тук за инструкция за поставяне на магнитна микрослушалка. Инструкция от qko.bg за слагане на магнитна микрослушалка в ухото.

Всеки човек е уникален и има индивидулни по форма и размер ушна мида, ушни канали и тъпанче подобно на пръстовия отпечатък. При по специфични ушни канали  или тъпанче не всеки вид магнитна слушалка би се напаснала добре до тъпанчето. В MEGA PACK пакета са включени само немски висококачествени мини магнитни слушалки с различна форма и размер, като така е постигната максимално добрата комбинация от  материал  и по-високо качество на зука. Магнитния стик също така не  случайно е ГУМЕН, при по-продължителна употреба магнитните микрослушалки започват да се олюпват и създават опасност част покритието при олюпване от слушалката да остане в ухото ви, което е не  е особенно благоприятно и може да е предпоставка за алергия след време. При гумения магнитнитен стик тази опасност я няма, защото покритието на стика е гумено и слушалките могат да се ползват доста по-дълго, без да се белят и повреждат. 

  MEGA PACK пакета:

ПЛЮСОВЕ: 

 • По-добър звук. ЗАЩО?  Защото ще можете да подберете перфектния вид слушалка прилягаща ви най-прецизно на тъпанчето с която ще чувате максимално добре, освен това слушалките не са от китайска разпадаща се сплав, както масовите на пазара, а са изработени от немска с най-високо качество и подобрени параметри на звука и са с около 15-20% с по-добър звук.
 • Магнитната микро слушалка по-трудно би паднала от ухото ви или би се разместила (ако магнитната сслушалка се размести звука може да спре или да изчезне напълно). ЗАЩО??  защото ще можете да изберете модел, при който това би било по-трудно.
 • По-продължителна употреба на микро слушалките.  Защо?? Защото както споменахме, гумения магнитен стик, не наранява микрослушалките при вадене.
 • По-малка вероятност от евентуални алергични реакции. Защо??  - Защото вероятноста покритието на магнитната слушалка да се улюпи и да остане в ухото ви е много по-малка. И защото при определени хора с развита непоносимост към определени метали в комплекта има както златисти така и сребристи слушалки с различно покритие което би свело евентуални дразнения до минимум.
 • МНОГО, МНОГО по-лесно вадене на магнитнитна микрослушалка от ухото, практически няма вероятност магнита остане в от ухото и да не можете да си го извадите, за разлика от стандарните комплекти магнитни слушалки там има чести такива случай.  И любимия ми въпрос ЗАЩО ??  Защото при стандартните комплекти които съдържат само две магнитни микро слушалки и магнит с по-голям диаметър, който е твърде голям за да влезне по-дълбоко навътре и да извади мини слушалката. Както с пръстовия отпечатък така и ушните канали са различно дълги, тесни широки и извити което допуска случай, макар и не много често магнитната микро слушалка да не може да се извади със стандартните масови комплекти магнитни слушалки състоящи се от две слушалки и един по-голям магнит. При MEGA PACK състоящ се от 12бр. различни магнитни  слушалки дори и в извънредна ситуация при, която микро слушалката не може да се извади с магнитния стик от ухото може да се направи  последователно нареждане на 11те малки магнитни слушалки. По този начин в единия ще се получи гъвкаво и много тънко издължение в края на стика, което може да влезне още по-навътре в ухото също както клечка зауши, но много, много по-гъвкава и да захване слушалката, колкото и дълбоко да е в ушия канал. Това беше и една от причините за да създадем този комплект за вас. Така практически няма никаква вероятност магнита да заседне на тъпанчето ви. Все пак екипа на яко.бг не носи отговорност за евентуални вреди вследствие на употребата им и ползването е изцяло на ваша отговорност.

МИНУСИ:

 • Както при всички видове магнитни слушалки мунусите са едни и същи: При всеки вид магнитна слуашлка има опсност магнита да се размести от тъпанчето и така звука да спре или да се намали за разлика от пластмасовите микрослушалки където този проблем е решен.
 • Моето мнение ..... : все пак поставянето на твърда метална частица, макар и толкова малка и лека на тъпанчето, което е с дебелина приблизително колкото на вестник може би не е най-добрия подарък, с който можете да зарадвате вашето тъпанче и вероятно не е от най-полезните неща. В интерес на истината няма почти никакви оплаквания след употребата на магнитни микрослушалки, освен моментен лек шум в ушите от час два до ден два. Най-фаталното което съм чувал е от човек (няколко са хората за рамките на 7 години от както се занимавам с това) който е ползвал около 4 години този тип слушалка и то само в едното тъпанче. След интензивна употреба 4 години човека има наблюдения, че в ухото с което е ползвал слушалката усеща заглъхване от време на време и най-вероятно това се дължи на употребата на магнитните микрослушалки. Такива проблеми например с пластмасовите микрослушалки не се наблюдават. Но в крайна сметка и при антибиотиците има странични ефекти, които са доказани и хората ги пият, а в нашия случай това е само хипотеза, която смятам за редно да споделя.
 • Ако ползвате не подходящи предаватели, самоделни най-вече или например такива с дебели медни кабели и допълнителни външни батерии могат в определен момент след продължителна употреба да започнат магнитните слушалки да ви парят на тъпанчето (в определена степен тов зависи от материала от който е направена микрослушалката). Мога да направя и аналогия, чаша с греяна ракия или гореща вода (греяната ракия ще ви стопли, но няма да ви изгори гърлото)

Ето как работи магнитната микро слушалка. Принцип на работа:

 

Подреждане на микро слушалките според размера:

Класация според размера

Слушалка

Размер

1

M-mini micro

6.2 мм.

2

M-mini pro

6.4 мм.

3

М- mini и M-mini Design

6.9 мм. (1, 2)

4

М3 оригинал

7.9 мм.

5

М6 Стандартен модел

8.3 мм.

Най-малки разбира се са металните (магнитни) микрослушалки, който падат директно на тъпанчето, за разлика от пластмасовите с батерия 337, които не падат на тъпанчето, а просто влизат дълбоко и навътре в ушния канал .

 

 Как се изважда магнитна микрослушалка от ухото с помоща на qko bg Mega Pak слушалките:

 

В този линк можете да разберете и как да поставите магнитната микрослушалка в ухото.

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Магнитни микрослушалки промоционален комплект 12бр. MEGA PACK от всички модели и гумен магнитен стик за вадене.

 • Код на продукт: MEGA PACK магнитни микрослушалки
 • Наличност: В наличност
 • 19,00лв


Подобни продукти

Микрослушалка М6 стандартен модел

Микрослушалка М6 стандартен модел

Стандартен модел слушалка. С една година гаранция на най-добра цена Може би се досещате от името,..

44,90лв

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + НЕЗАГЛУШИМ предавател стандартен жичен 3,5мм

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + НЕЗАГЛУШИМ предавател стандартен жичен 3,5мм

НЕЗАГЛУШИМА Невидима 100% микрослушалка в ухото с жичен 3,5мм предавател работещ с 2бр 9v батерии. ..

24,00лв

Магнитна слушалка 2мм без никакви кабели по тялото най-неуловимия модел на пазара

Магнитна слушалка 2мм без никакви кабели по тялото най-неуловимия модел на пазара

Това е напрактика най-неуловимия bluetooth предавател магнитна микрослушалка без никакви кабели по т..

159,98лв

Етикети: MEGA PACK, магнитни, слушалки, гумен, магнитен, стик, за вадене, микрослушалка, слушалка, микро слушалка, микрослушалки, магнитна